Over ons

Kapsalon Galerie Coiffure van Monique en Wim van Hage, is een begrip in Noordwijk. We zijn dan ook best trots op de ontwikkelingen en groei van de afgelopen jaren. Monique is in 1967 geboren in Voorhout en heet van haar meisjesnaam Van der Ploeg. Wim is een echte Noortuk binder: geboren in 1964 in de Voorstraat, waar zijn ouders een kwaliteitsslagerij hadden. 

Monique werkte in de jaren 80 bij Annet Voetberg Haarmode in diezelfde Voorstraat en verhuisde in 1989 mee naar de Kerkstraatpassage die net nieuw gebouwd was. Op 1 januari 1993 werd die salon overgenomen en een half jaar later omgedoopt tot GALERIE COIFFURE; vanwege de passage.

Er waren op dat moment 3 kapsters in dienst, maar in de loop van de jaren groeide de salon gestaag. Nadat wij in september 1996 Herenkapper De Barbier openden in de Molenstraat op nummer 31, werd  in december 2000  Charis Coiffures in de Molenstraat op nummer 19 overgenomen. Sinds 5 maart 2001 is Galerie Coiffure gevestigd op de plek waar het nu nog steeds zit. 

Momenteel hebben wij een brede doelgroep in alle leeftijden. Al onze kapsters zijn gediplomeerd, hebben ervaring en volgen regelmatig cursussen, zodat wij altijd een goede kwaliteit tegen een nette prijs kunnen leveren.

Erg belangrijk is bij ons de gezelligheid. Een goede sfeer is de beste basis.


 

Onze merken

///